Profiel / Social media

Zakelijke profiel/social media foto's

Een goede profiel foto is niet meer weg te denken in de huidig tijd.
Een goede foto is veel representatiever dan een vakantieshot of een leuke vrijetijds foto. Mensen willen er vaak geen geld aan uitgeven maar vergissen zich in de potentie die een goede foto met zich meebrengt. Denkt u dat er veel naar u gezocht wordt op het internet als u met iets bezig bent wat voor andere mensen interessant is.  De eerste indruk is vaak doorslaggevend.

Werkwijze:

Wij kiezen samen met u een juiste plek/locatie uit. Dit kan zijn bij u op de zaak buiten in een stad of op u favoriete locatie. Hierdoor kunnen wij in een omgeving die met uw werk of product te maken heeft een zo natuurgetrouw beeld maken. We proberen in ieder geval in een zo ontspannen mogelijke setting de foto's te maken.

Wilt u liever een witte of grijze achtergrond dan is het mogelijk om dit te realiseren op locatie. Fototrends bouwt dan een tijdelijke studio op. ( zie kosten bij prijzen )

Er worden een aantal profiel foto's van u gemaakt. Deze worden allen bewerkt en u krijgt er hiervan 3 opgestuurd per We- transfer. U kunt uit deze 3 foto's één foto uitkiezen. Deze krijgt u in kleur en zwart wit via We-transfer toegestuurd. Daarna zijn ze klaar voor gebruik. Let op de foto's zijn een groot bestand. Wilt u de foto's ook in een kleiner bestand ontvangen dan kunt u dit bij uw bestelling aangeven.

Prijzen profielfotografie.


Per persoon  € 55,-  ongeacht aantal

Op locatie opbouw studio/lampen/achtergronden € 125,- extra.
Prijzen zijn excl B.T.W.

Design Sixfish Media